KBL | Sarayın Sultanları İkinci Mağlubiyetini Aldı...

Ligde oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet alan ve son olarak derbide Beşiktaş'ı mağlup eden Sarayın Sultanları, Bilyoner Kadınlar Basketbol Ligi'nin 9.hafta maçında Bellona AGÜ'ye konuk oldu. Yabancı kontenjanından dolayı Yvonne Anderson'un forma şansı bulamadığı maçta, sakatlıktan dönen Moriah Jefferson ise ilk 5'te yer aldı.

Karşılaşmaya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Pınar Demirok - Maryia Papova - Kristine Vitola beşiyle başlayan takımımız ilk sayılarını Kristine Vitola ile bulurken ilk dakikalarda Chelsea Gray'i savunamayınca mücadelenin ilk 3 buçuk dakikasını 8-2 geride geçti. Mücadeleye hücum anlamında da savunma anlamında da kötü başlayan Sarayın Sultanları, mücadelenin ilk çeyreğini de 19-5 geride geçti. İkinci çeyrekte ilk 4 dakikada sayı yemeyen takımımız, hücumda da ritmini bulunca 7-0'lık seri yakaladı ve rakibine molayı aldırdı. Astou Traore'nin basketiyle farkı 6 sayıya kadar indiren Sarayın Sultanları ilk yarıyı ise 28-20 geride kapattı.

İkinci yarıya Moriah Jefferson - Pınar Demirok - Astou Traore - Maryia Papova - Kristine Vitola beşiyle başlayan Sarayın Sultanları, bu çeyrekteki ilk sayısını Pınar Demirok'un serbest atış isabetinden bulurken ilk 5 dakikayı ise 36-27 geride geçti. Savunmada eski oyuncusu Ayşegül Günay'ı durduramayan takımımız, mücadelenin üçüncü çeyreğini ise 49-39 geride kapattı. Mücadelenin son çeyreğinde hücumda sayı bulmakta zorlanan takımımız, son çeyrekteki ilk 5 dakikayı 56-43 geride geçerken, son 5 dakikada farkı Astou Traore'nin üst üste bulduğu sayılarla 4 sayıya kadar indirdi. Son iki dakikada hücumda basit hatalar yapan takımımız, mücadeleden 60-56 mağlup ayrılarak ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

Takımımızın istatistikleri ise şu şekilde oluştu... 

Deniz Çolakoğlu 6 sayı, 1 ribaund
Pınar Demirok 15 sayı, 9 ribaund
Astou Traore 15 sayı, 6 ribaund
Cansu Köksal 4 ribaund
Işıl Alben 4 sayı, 1 ribaund, 8 asist
Maryia Papova 4 sayı, 2 ribaund, 2 asist
İnci Güçlü 1 ribaund
Kristine Vitola 9 sayı, 4 ribaund, 4 asist
Moriah Jefferson 3 sayı, 2 ribaund, 5 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0