Marina Maljkovic: Sahaya karakter koymalıyız..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın Eurocup’ta TTT Riga karşılaşması öncesi koçumuz Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu. GSTV’ye konuşan Maljkovic’in açıklamalar şu şekilde;

Sadece Eurocup değil bütüne baktığımızda yedi galibiyetle sezona başlamak antrenmanda iyi çalışmamızın ürünü fakat bu başarı beklediğimizden de erken geldi.

Takımı hazırlayabildiğim kadar iyi hazırlamaya çalışıyorum. Oyuncularıma rakiplerimizden daha çok çalışmaları gerektiğini öğretiyorum. Sıkı çalışmanın her zaman sonuç getireceğine inanıyorum.

Çok zor bir maç bizi bekliyor. Letonya basketbolunu iyi biliyorum. İç sahada deplasmanda olduğundan daha fazla bir enerjiyle oynuyorlar. Antrenman öncesi Samsun maçlarının ilk periyotlarını izledik. Rakiplerine bir çeyrek boyunca neredeyse sayı attırmadılar. Yakın Doğu karşılaşması sonrası sahaya bir karakter koymalı ve takım halinde oynamalıyız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0