Nigel de Jong: Polisler için çıkıp oynamamız gerekiyordu..

Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve iddiasını sürdüren Galatasaray, ligin 14. haftasında Gaziantepspor'u evinde ağırladı. Rakibi karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini devam ettiren Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Nigel de Jong açıklamalarda bulundu. Takım olarak kazandıklarından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hollandalı oyuncu, dün yaşanılan kahpe saldırı hakkında da görüşlerini dile getirdi. Nigel de Jong'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Özellikle dün yaşananlardan sonra bugün alınacak bir galibiyet çok önemliydi. Futbol sadece futbol değildir, bazen futboldan daha büyüktür. Yaşanan olaylardan sonra birbirimize destek olmalıyız. Sadece Türkler için değil tüm insanlık için bu tür durumlar fazlasıyla önemli. Bu akşam polislerimiz için oynayıp kazanmak istedik. Hem bizim için hem de onlar için güzel bir galibiyet oldu. 

Ailemin büyük bir kısmı Hollanda'da yaşıyor, herkes biraz endileşendi tabii ki. Bana sordular ve bende onlara iyi olduğumu, herkesin iyi olduğunu söyledim. Hayatta her an her şey olabiliyor, hayat çok kısa ve ondan keyif almamız gerekiyor. Korkmanın kesinlikle bir anlamı yok ve bu tip terör saldırılarının en önemli hedefleri insanları korkutmak. Ancak bu sadece Türkiye'de olmuyor, dünyanın her yerinde yaşanıyor. Söylediğim gibi, futbol sadece futbol değil. Bugün önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum, hem takım hem de bir ulus adına görev yapan polisler için.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0