Sedat İncesu: Üzerimize oynuyorlar, bu oyunu bozacağız!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, ihraç edildiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sedat İncesu’nun sözleri şu şekilde:

10 SENEDİR KATTIKLARIMIZIN CEZASI BU MUDUR?
Beşiktaş maçında görevi olmamasına rağmen masa hakemlerinin yanında oturup maça müdahale eden kişiyi biz televizyonda belgeleyerek çıkarttık. Ceza alması gereken kişiyi federasyon özellikle bu maça atadı. Bu planlanan bir şeydir. Biz 30 senelik spor adamlarıyız. Bu tip tahriklerle çok karşılaştık. Yapılanları çok iyi biliyoruz ve anlıyoruz. Bizim ne bir kötü sözümüz, ne de hakaretimiz var. Bu federasyona 10 senedir bizim kattıklarımızın cezası bu mudur?

ÜZERİMİZE OYNUYORLAR
Bu işle sonuna kadar uğraşacağız. Ceza alması gereken insanı bile bile özellikle bu maça atadılar. Biz ahlaki ve etik davrandık.  O insanı sosyal medyadaki görüntülerini çıkarmadık. Oyunda bir şey yok. Balıkesir tertemiz oynadı. Bülent’in pozisyonunda olayı anlatmasına rağmen, diğer iki hakem bizde gördük haklısın demelerine rağmen ve oyun durmuşken uzaktan ona teknik faul çalınması benim için de bardağı taşıran son damla oldu. Tek bir kötü söz söylemeden hakeme ‘Orada sporcunun hakkını yiyorsun ve bu tarafta da gelip diğer hakemle konuşurken uzaktan teknik faul çalıyorsun’ dedim. Bana da teknik faul verildi. Sporcunun hem alın teri ile oynamak hem de üzerine teknik faul çalmak kabullenecek bir şey değil. Belli ki bizim üzerimize oynuyorlar. Bizler sakinliğimizi koruyup bu oyunu bozacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0