Sosyal medyada lider Galatasaray!

Bu sene 7.si düzenlenen İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü sosyal medya ödülleri organizasyonunda halk oylamasıyla Galatasaray Spor Kulübü, sosyal medyayı en iyi kullanan spor kulübü; Lukas Podolski ise sosyal medyayı en iyi kullanan sporcu ödülüne layık görüldü. 1 milyondan fazla oyun kullanıldığı sosyal medya ödülleri yarışmasında Galatasaray, halk oylamasıyla rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes ve Eczacıbaşı kulüplerini geride bırakmayı başardı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende Galatasaray adına ödülleri sosyal medya sorumlusu Oğuz Alp Tan alırken sosyal medyada toplamda yaklaşık 25 milyon takipçiye seslenen Galatasaray Spor Kulübü, böylelikle 5. kez üst üste bu ödülün sahibi oldu.

Sosyal medyada dünyada en çok takip edilen 10 dünya kulübü arasında yer alan Galatasaray, son olarak, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı #TarihtenCanlı projesi ile 28 yıl geriye giderek Neuchatel Xamax maçını yeniden yaşatmış ve Twitter Sports tarafından bu proje tüm dünyaya örnek gösterilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0