THY Euroleague | Ergin Ataman: Deplasmanda galibiyete ihtiyacımız var..

Turkish Airlines Euroleague’de onuncu maçına Baskonia karşısında İspanya’da çıkacak Galatasaray Odeabank galibiyet için umutlu konuştu. Başantrenör Ergin Ataman rakiplerinin hızlı oynadıklarından bahsederken galibiyetin şifrelerini verdi..

Baskonia özellikle kendi sahasında çok hızlı basketbol oynayan bir takım. Özellikle oyun kurucuları çok etkili bir oyuncu. Euroleague’de çok skorer ve tempoyu yükseltiyor. Hızlı oynamaya çalışacaklar. Biz ise oyunu kontrol etmeye çalışacağız. Zor bir mücadele olacak. Baskonia son iki maçını kaybetti. Kazanmak isteyeceklerdir. Bizim de dış sahada galibiyete ihtiyacımız var. Bu şekilde iç sahada aldığımız galibiyetleri değerli kılacağız.

Büyük bir salonda dolu tribünlere karşı oynayacağız. Basketbolu bilen bir seyirci kitleleri var. Bizim taraftarımız gibi maçın başından sonuna rakibi bunaltan bir grup değiller. Gerekli anlarda yoğun baskı oluşturuyorlar. İspanya’da ki bütün deplasmanlarda bunu yaşıyoruz. Önemli olan oyunun kontrolünü kaybetmemek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0