Türk Nippon Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzalandı..

Türk spor tarihinin taraflı - tarafsız en başarılı takımı olarak gösterilen ve kurulduğu günden bugüne katıldığı yerel turnuvaların yanı sıra uluslararası turnuvalara da ambargo koyan Galatasaray TSB takımı yeni sezon için Türk Nippon Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen anlaşma törenine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. Baturalp Pamukçu, sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Sedat İncesu ile oyuncular İsmail Ar ve Maşide Cesur katıldı.

Toplantıda konuşan Aküzüm, yapılan anlaşmanın maliyeti hakkında bilgi vermezken Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın finansal sorunlarını çözecek boyutta olduğunu söyledi. Aküzüm'ün diğer ifadeleri ise şu şekilde.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye’de defalarca şampiyon oldu. Takımımız 10 defa üst üste ligi kazandı, 5 defa Şampiyonlar Ligi'ni ve kıtalararası şampiyonayı kazandı. Sporcularımıza, kardeşlerimize, Sedat İncesu'ya milyonlarca Galatasaray taraftarı huzurunda teşekkür ediyoruz. Büyük Galatasaray taraftarı iyi günde, kötü günde takıma her zaman sahip çıktı. Bu sosyal sorumluluk değil. Ekonomik gerçeklerimize göre daha eski günlerdeki gibi dünya klasmanında üst seviye başarılar kazanmak istiyoruz

Toplantı sırasında konuşan Baturalp Pamukçu ise sarı-kırmızılı takım ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının bir yıllık olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı.

Galatasaray'a sponsor olduğumuz için çok mutluyum. Umarım bu ilişkimiz daha uzun soluklu olur. Zaten başarılı olan takım, bizim desteğimizle başarılarını katlayarak sürdürür.

Sedat İncesu da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde yaptıkları anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Bu arada toplantının sonunda salona gelen Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılı oyuncular İsmail Ar ve Maşide Cesur'a çiçek verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0