Ömer Yalçınkaya açıklamalarda bulundu..

Galatasaray Odeabank Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya sosyal medya platformu Twitter üzerinden taraftarların sorularını yanıtladı. Yeni transferimiz Bruno Fitipaldo'nun sağlık kontrolünden başarı ile geçtiğini ve lisans işlemlerinin tamamlandığını açıklayan Ömer Yalçınkaya, dün ilk kez antrenmana çıkan Bruno Fitipaldo'nun kumaşının farklı olduğunu ve kendisinin umutlu olduğunu açıkladı. Ömer Yalçınkaya'nın diğer açıklamaları ise şu şekilde..

Bir süredir sakatlığı devam eden Austin Daye ve Vladimir Micov'un hafta içinde antrenmanlara katıldıklarını ve aksilik olmazsa Brose Bamberg maçında sahada olacaklarını söyleyen Yalçınkaya, uzun forvet transferi konusunda ise Austin Daye'in sakatlıktan dönüşünü beklediklerini ve kısa vadede o pozisyona transfer düşünmediklerini dile getirdi. Ömer Yalçınkaya ayrıca yerli oyuncu transferi ile alakalı bir soruya ise "Türk rotasyonumuz şu an için böyle." cevabını verdi.

Ömer Yalçınkaya kadın takımımız hakkında sorulan sorularda ise Marina Maljkovic'in uzun oyuncu konusunda Astou Traore'yi tercih ettiğini söylerken bunun mali nedenler sebebiyle olmadığını dile getirdi. 

Genel Menajerimiz Ömer Yalçınkaya ayrıca bir taraftarımızın Zoran Erceg ve Carlos Arroyo hakkındaki sorusuna ise "Onlar basketbolu bıraktı. Bizde bırakalım artık." cevabını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0