Austin Daye: Rezervasyonumu son anda iptal ettim..

Yeni yılın ilk saatlerinde Ortaköy'deki dünyaca ünlü eğlence mekanı Reina'da gerçekleştirilen terör saldırısı hiç kuşkusuz hepimizi derinden etkiledi. 40 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca insanın yaralandığı hain terör saldırısı sonrasında tüm dünyadan mesajlar yayınlanırken Galatasaray Odeabank'ın yıldız oyuncusu Austin Daye yılbaşı gecesi için Reina'da rezervasyon yaptırdığını ve bu rezervasyonu son dakika iptal ettiğini belirten bir mesaj paylaştı. Amerikalı oyuncunun kişisel hesabından yaptığı açıklama şu şekilde..

Dün gece Reina'da restoran ve gece kulübü tarafında yaşananlara hala inanamıyorum. Yılbaşı gecesi için rezervasyonum vardı ve son dakika iptal etmek zorunda kaldım. Tanrı'ya şükrediyorum. 2017'de daha iyi, barış içinde bir dünya için dua ediyorum. Bunu yapanlar insan değil, cani. Dualarım bu harika şehirdeki güzel insanlar ve saldırıda hayatını kaybeden insanlarla birlikte.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0