Dünya cehennemi burada tanıdı..

Dünyanın cehennemi tanıdığı yer olan, nice başarılara ev sahipliği yapan Ali Sami Yen Stadı'ndan ayrılışımızın 6. yılı oldu. Bu yazımızda Paolo Maldini'nin ''Hiç kimse beni bu statta 25 bin kişi olduğuna inandıramaz.'' diyerek övdüğü, Ryan Giggs'in ''Karşımızda bir takımla değil sanki taraftara karşı oynuyor gibiydik.'' dediği ve dünyaca ünlü hakem Collina'nın "Bu cehennemi çok seviyorum." diyerek övdüğü cehennemde yani Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan en güzel koreografilere göz atacağız. 



OBEY YOUR MASTER (Galatasaray 0-0 Bayern Leverkusen) 
Galatasaray, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında  Ali Sami Yen stadında Alman ekibi Bayern Leverkusen ile karşılaşırken, Galatasaray taraftarları ''Eski Açık'' tribününde Dünyaca ünlü sinema filmi Godfather'dan esinlenerek yapılan koreografide, Godfather filminin müziği eşliğinde Avrupayı Galatasaray'ın önünde diz çöken bir adam olarak figürledi. 



HIC ABOUNDANT LEONES  (Galatasaray 1-2 Atletico Madrid) 
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda 1-1'in rövanşında Ali Sami Yen stadında İspanyanın güçlü ekibi Atletico Madrid ile karşılaşırken, maç öncesi Eski Açık tribününde ''Hıc Aboundant Leones'' pankartıyla yapılan bu enfes koreografi maçın hakeminin rezilliklerine ve maçın skoruna rağmen uzun süre akıllardan çıkmadı.



FRED ÇAKMAKTAŞ (Galatasaray 2-1 Fenerbahçe)
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray 0-0'ın rövanşında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşırken, Galatasaray taraftarları Eski Açık tribününde Fred çakmaktaş eşliğinde ''Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın'' pankartıyla ezeli rakibinin o dönem ki 25 yıllık kupa hasretine zekice bir göndermede bulunmuştu.  



ONLY YOU (Galatasaray 1-0 Deportivo La Coruna)
Şampiyonlar Ligi 2.Tur B grubu 3.maçında Galatasaray, İspanya ekibi Deportivo La Coruna ile karşılaşıyordu. 14 Şubat sevgililer gününe denk gelen bu karşılaşma öncesi Galatasaray taraftarları Kapalı tribününde yıllarca unutulmayacak bu enfes koreografiye imza atıyordu.



HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK (Galatasaray 5-0 Yimpaş Yozgatspor)
İlklerin ve enlerin takımı olan Galatasaray, 2001-2002 sezonunda ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk ve 3.Yıldız mücadelesinden galip ayrılarak 3.Yıldızı takarken, Galatasaray taraftarı Şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı maç olan Yozgatspor maçı öncesi Kapalı tribününde açtığı pankartla rakiblerine anlamlı bir mesaj yolluyordu. 2014-2015 sezonunda bu kez 4.Yıldız mücadelesinden galip ayrılan Galatasaray, yaptığı koreografiyle aynı mesajı tekrar verecekti.

4.Yıldız Koreografisi..



HAYALLERİNİZİN BİTTİĞİ YERDE GERÇEKLERİMİZ BAŞLAR (Galatasaray 1-2 Fenerbahçe)
Sahada skor iyi olmasa da Galatasaray taraftarı Kapalı tribünde yaptığı bu koreografi ile taktir toplamıştı.



ATTENTION YOU MAY FALL INTO THE SEA  (Galatasaray 1-0 Olympiakos)
Galatasaray, UEFA Kupası B Grubu ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşıyordu. Galatasaray taraftarı maç öncesi Eski Açık tribününde yaptığı koreografi ile Yunan ekibine denize döküldüklerini hatırlatıyordu. Yetkililer tarafından planan koreografinin tamamına izin verilmese de bu haliyle bile taktir toplamıştı. Bu vesile ile ''Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa'' demeyi de eksik etmeyelim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0