E-Spor | İlk maçın galibi yok!

Kulüp tarihinde ilk kez E-Spor branşında mücadele eden Galatasaray League of Legends takımı yer aldığı Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi'nin ilk haftasında CREW ile karşı karşıya geldi. Oldukça dengeli geçen serinin ilk maçını kaptan Abbedagge önderliğinde kazanan Galatasaray, ikinci maçta yaptığı seçim hatalarının da etkisiyle CREW karşısında kaybetti ve seri 1-1 sonuçlandı.

Oldukça dengeli başlayan serinin ilk maçında, ilk kanı CREW dökerken Galatasaray kaptan Abbedagge önderliğinde rakibi karşısında üstüste puanlar aldı. Hem ilk kuleyi, hem de ilk ejderhayı alan takımımız oyunda öne geçmeyi başardı ve altınlarda da rakibi karşısında üstünlüğünü korudu. Rakibi karşısında 3 ejder alan takımımız orta koridorda rakibi karşısında takım savaşı kazanıp kar topu etkisi yarattı ve Baron'u alarak üstünlüğünü perçinledi. Alt koridorda güçlenen takımımız rakibi karşısında üstüste 3 kuleyi kontrol altına aldı ve CREW'in son direnişini de kırmayı başararak ilk savaşı kazandı.

Serinin ikinci maçında agresif başlayan taraf CREW oldu. Seçim ekranı sırasında nişancı rolündeki Ziggs'i destek rolünde seçen Galatasaray, yaptığı hata nedeniyle oyun içerisinde zor anlar yaşadı. Rakibinin aldığı puanlara karşılık veremeyen takımımız, rakibinin üstünlüğüne karşı istediği reaksiyonu gösteremedi. Ormancı rolündeki Kannani ve kaptan Abbedagge'nin iyi oyunuyla oyunu dengelemeye çalışan Galatasaray, rakibinin ejder ve Baron'u ele geçirmesine engel olamadı. Alt koridordaki takım savaşında üstün taraf CREW oldu ve 27. dakika sonunda 4 puan alan rakibimiz ikinci savaşı kazanarak maçın sonucunu belirledi; 1-1.

Galatasaray League of Legends takımı katıldığı Kış Mevsimi'nin ikinci maçında 22 Ocak Pazar günü saat 18:00'de turnuvanın en büyük favorilerinden Dark Passage ile karşılaşacak. Mücadelenin canlı yayını LoL E-Spor ve Galatasaray TV'nin internet yayınlarında olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0