Galatasaray'a tanıdık isim!

Sezon öncesi transfer döneminde oyun kurucu pozisyonunda hata yaptığını defalarca kabul eden Ergin Ataman, son yabancı lisans hakkını tanıdık bir isimden yana kullanmak istiyor. Eurohoops'tan Mete Budak'ın haberine göre Ergin Ataman'ın transfer listesinde bir numaralı isim Errick McCollum.

Ergin Ataman, geçtiğimiz sezon kazanılan Eurocup şampiyonluğunda takıma büyük fayda sağlayan ve şu anki kadromuzda bulunan Micov, Sinan ve Schilb gibi kilit oyuncularla oldukça iyi anlaşan Errick McCollum'u Şubat ayından sonra 3 aylığına kadrosuna katmak istiyor. Çin’in North Control Beijing takımında oynayan McCollum'un takımı lig sıralamasında 20 takım arasında 17. sırada bulunuyor. İlk sekiz takımın playoff’lara kalacağı ligde McCollum’un takımının playoff şansı artık kalmadı. Dolayısıyla McCollum’un Çin sezonu 19 Şubat itibariyle sona erecek ve oyuncu serbest kalacak.

Geçtiğimiz aylarda oyun kurucu bölgesine Bruno Fitipaldo'yu ekleyen Galatasaray Odeabank'ta son transfer hamlesi için bir süredir arayış devam ediyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0