Galatasaray'da bir yolcu daha..

2012-2013 sezonu öncesinde Real Madrid'den transfer edilen ve Galatasaray'da forma giydiği ilk sezonun ardından  sürekli sakatlıklarla boğuşarak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Hamit Altıntop'un sözleşmesi fesih edildi.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tek bir dakika bile forma giyemeyen 33 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu sezon başında hazırlık kampında basın mensuplarıyla yaşadığı "rızık" tartışmasından dolayı oldukça gündemde kalmıştı. Bu sezonun başında alacaklarına karşılık cüzzi bir miktarla sözleşmesi uzatılan milli oyuncu, sene içerisinde düzenli forma fırsatı bulamazken daha çok Türkiye Kupası karşılaşmalarında oynatılmıştı.

Resmi siteden yapılan açıklama ise şu şekilde;
Profesyonel futbolcumuz Hamit Altıntop ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 825.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0