Galatasaray'dan rekor: 29 asist!

THY Euroleague'de evinde ağırladığı Maccabi Fox karşısında sahadan 102-63'lük skorla galip ayrılan Galatasaray Odeabank rakibi karşısında gösterdiği kusursuz hücum performansıyla geceye damgasını vurdu. Ergin Ataman'ın öğrencileri rakip takım oyuncuları karşısında 29 asiste imza atarak kulüp tarihinde rekora imza attı.

Euroleague'de bu sezon pek iyi sonuçlar almayan ve saha içinde sıkıntılı süreçlerden geçen Galatasaray Odeabank evinde ağırladığı Maccabi Fox karşısında mükemmel bir hücum performansı sergiledi. Rakibi karşısında topu iyi paylaşan ve Sinan Güler önderliğinde hücumda boş adamı arayan bir kimliğe bürünen Galatasaray Odeabank maç genelinde yaptığı 29 asist ile kulüp rekorunu kırdı. Bu sezon oynadığı 18 maç sonunda 19.4 asist ortalamasına sahip olan takımımız, Maccabi Fox karşısında bu rakamı neredeyse %50 oranda arttırmış oldu. Sinan Güler'in 12 asist ile kariyer gecesini yaşadığı karşılaşmada Bruno Fitipaldo ve Blake Schilb 6, Vlado Micov ve Göksenin Köksal 2, Alex Tyus 1 asist ile topun paylaşılmasında katkı sağladı.

Galatasaray Odeabank sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı Maccabi Fox karşısında en çok üçlük bulduğu (15 kez) performansa imza atmış ve bir kulüp rekorunu daha sarı-lacivertli rakibi karşısında yakalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0