Garry Mendes Rodrigues: Kariyerimde büyük bir adım..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmaya hazırlandığı 26 yaşındaki hücum oyuncusu Garry Mendes Rodrigues dün akşam saatlerinde PAOK kulübünün televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirdiği röportajda Yunan ekibine ve siyah-beyazlı taraftarlara veda eden Yeşil Burun Adaları asıllı Hollandalı oyuncu kariyerinde büyük bir adım atladığını ifade ederken taraftarların kendisini anlamasını beklediğini belirtti. Garry Mendes Rodrigues'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

PAOK'tan ayrılmak benim için zor oldu çünkü bu kulübü seviyorum. Ancak herkes benim kararıma saygı gösterdiği için mutluyum. Hakkımda çok şey yazılıyor, bir konuyu açıklamak istiyorum. Oynamadığım için, sakatlık nedeniyle veya herhangi bir şey için ayrılmadım. Başka teklifler de aldım, o teklifleri düşünmedim çünkü PAOK'ta çok mutluydum. Bunu herkes biliyor. Hedefim uzun süre burada kalmaktı, ailem mutluydu. Geçen hafta çok büyük bir fırsat önüme geldi. Galatasaray gibi hayalini kurduğum bir takıma gitme şansı yakaladım. Zordu ancak bu fırsatı kullanmak istedim. Böyle şanslar hayatta sürekli karşınıza çıkmaz. Takım arkadaşlarım da bu kararımı destekledi, yanımda oldu. Büyük bir fırsat olduğunu söylediler. Bu şans insanın karşısına bir kez çıkar.

PAOK takımındaki tüm çalışanlara teşekkür ederim. Onlar beni bugün olduğum yere getirdiler. Başkana teşekkür ediyorum, bana inandılar. Kimse benim ayrılmamı istemedi ve açıkçası bende ayrılmak istemiyordum. Ancak bunu en iyi şekilde yaptık ve saygı çerçevesinde ayrıldık. Bu hayatımdaki en büyük şanstı. PAOK her zaman kalbimde olacak ve umarım burada her zaman iyi karşılanırım. Onlar için her şeyi yaptım, onlar benim için her şeyi yaptı. Ayrılmak kolay değil ancak bu noktaya geldik.

Basında yazılanlar saçmalıktan ibaret, taraftarın bunu bilmesi gerekiyor. Bunun benim için büyük bir fırsat olduğunu bilmelerini istiyorum. Onlar için zor olduğunu biliyorum, ben bu takımın önemli bir oyuncusuydum. Benim için zor olduğunu bilmelerini istiyorum, PAOK benim kulübümdü. Onlara her şey için teşekkür ediyorum. 2 senedir destekleri için teşekkür ediyorum. Geçen sene kolay değildi. Sakatlandığımda, bazı şeyler yaşandığında.. Kulübe saygım olduğunu, her zaman kalbimde olacaklarını bilmelerini istiyorum. Bana yaşattıkları duyguyu hiç bir zaman unutmayacağım. Takımdan ayrıldığım için benden nefret eden insanlar olabilir, bu normal ama onları her zaman seveceğim. Bir hafta sinirli olurlar, bana kızarlar ancak benim için büyük bir şans olduğunu anlayacaklarını biliyorum. İnsanlar para için gittiğimi düşünecekler ancak bu benim kariyerim için önemli bir adım olacak. Her oyuncunun bazı hedefleri vardır. Umarım bunun hem PAOK hem benim için iyi olduğunu anlarlar. Ailem ve ben buradan mutlu ayrılıyoruz. Bir gün tekrar buluşacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0