Guido Albers iddiaları doğruladı!

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Çin kulüplerinin radarına giren Wesley Sneijder hakkında en sıcak açıklama Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers'ten geldi. Fcinter1908'e konuşan Albers, iki Çin takımının Sneijder'i istediğini ve tekliflerin Galatasaray yönetimine iletildiğini söyledi. Albers'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çin'den iki takım onu istiyor. Ama şu anda Galatasaray'ın kontratlı oyuncusu. Şu ana kadar somut bir gelişme de yok. Sneijder ayrılabilir mi? Göreceğiz, sonuçta herhangi bir kulüp onu 7 milyon 500 bin Euro karşılığında alabilir. Çin'e transferi teklifin boyutuna bağlı. Ancak Sneijder, Galatasaray'da ve İstanbul'da mutlu ve şu an için ayrılmasını gerektirecek hiçbir neden yok.

Başkanımız Dursun Özbek'te geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada teklif gelmesi halinde her oyuncunun satışının mümkün olduğunu dile getirmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0