Jon Diebler'den kariyer gecesi!

THY Euroleague'de normal sezonun 19.haftasında Maccabi Fox karşısında sahadan 39 sayılık farklı galibiyetle ayrılan ve tarihi bir akşam yaşayan Galatasaray Odeabank adına en skorer isim 21 sayı üreten Jon Diebler olmuştu. Amerikalı şutör İsrail temsilcisi karşısında 6/7 üçlük isabetiyle geceye damgasını vururken, sarı-kırmızılı forma altında kariyer gecesini geride bıraktı.

Euroleague'de oynadığı son 4 maçta sadece Milano karşısında 5 sayı üreten ve Brose - Efes - Zalgiris maçlarında 15 dakika sahada kalmasına rağmen skor üretemeyen Jon Diebler, dün gece oynanılan Maccabi Fox maçında 23 dakika sahada kalırken mükemmel bir hücum performansı sergiledi. Daha önce Olympiakos karşısında yayın gerisinden 5/5 ile şut atan Amerikalı oyuncu dün gece İsrail temsilcisi karşısında saha içinden (0/1 ikilik - 6/7 üçlük) sadece 2 şut kaçırarak 21 sayı üreterek galibiyette başrol oynadı. Tüm bu hücum performansının yanı sıra 6 savunma ribaundu alarak takım savunmasına da yardımcı bulunan Diebler maç sonunda 26 verimlilik puanıyla sarı-kırmızı forma altında en iyi performansını sergilemiş oldu. Ancak tüm bunlar sadece bununla sınırlı değil..

Kariyerinde daha önce Eurocup organizasyonunda Pınar Karşıyaka, Euroleague organizasyonunda ise Anadolu Efes ile bir sezon mücadele eden Jon Diebler, dün akşam hücumda ürettiği 21 sayı ile Euroleague'de kariyer gecesini geride bırakırken; savunmada aldığı 6 ribaund ve toplam ribaund sayısı alanlarında kariyerinin en gösterişli performansına imza atmış oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0