Judo takımından Dursun Özbek'e ziyaret..

Geçtiğimiz aylarda katıldığı Avrupa judosunun en önemli kulüp organizasyonu olan Golden League’de Avrupa üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Galatasaray Judo Takımı’nın Teknik Sorumlusu Semih Yılmaz, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i Türk Telekom Arena’da ziyaret etti. Ziyaret sırasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Judoda Galatasaray Türkiye’nin gururudur. Çeşitli şampiyonluklarımız var. Bu branşta son derece başarılıyız. Takımımızı tebrik ediyorum. Bu sene Avrupa üçüncüsü oldular. Bize söz verdiler önümüzdeki sezon şampiyonluk kupasını kulübümüze getirecekler. Sporcularımız başta olmak üzere yöneticimiz Ali Yüce’yi, teknik ekibi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ise "Başkanımız her türlü desteği sağlamakta. Bu ligin ilk şampiyonu biz olduk. Geçen sene ve bu sene şampiyon olamadık ama önemli dereceler elde ettik. Önümüzdeki sezonun hazırlıkları Semih hocamız önderliğinde sürmekte. Seneye takımımızdan Avrupa şampiyonluğu bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Judo Şubesi Teknik Sorumlusu Semih Yılmaz da "Galatasaray her zaman birinci olmak ister. Söz verdik, şampiyon olacağız. Bu bir ekip işidir. Bize destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0