Marina Maljkovic: Hücumdaki doğru tercihlerimiz sonucu belirledi

EuroCup Women Son 16 Turu rövanş maçında Abdi İpekçi Arena’da PEAC Pecs’i 81-49 mağlup eden Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Marina Maljkovic karşılaşmayı değerlendirdi. Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde...

İlk maçta karşılaştırdığımız zaman tamamen farklı bir maç oldu. Böyle ikinci maçları oynamak kolay değildir. Pecs iyi bir Avrupa geleneğine sahip bir takım. Rakibimiz bu sezon genç bir kadroyla mücadele ediyordu. Eurocup Women'da önemli galibiyetler aldılar, Bellona AGÜ deplasmanında da sadece 1 sayıyla kaybettiler. İlk maça göre bu maçta çok farklı bir basketbol oynadık. Bunun nedeni de oyun içinde yaptığımız savunma ve hücumda topu kullanırken yaptığımız doğru tercihlerdi.

Memnun olmadığım tek konu ise takım olarak aldığımız ribaundlar. Son 3 maçta ribaund olarak rakip takımlardan geride kaldık. Fakat bugün kazandığımız ve takımımın ortaya koyduğu reaksiyondan dolayı çok mutluyum. 

Ocak ayı bizim için zor geçiyor ama bu ayı galibiyetlerle sonlandırmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0