Marina Maljkovic'ten milli takıma veda..

Galatasaray Odeabank'ın Sırp antrenörü Marina Maljkovic, 2011 yılından beri yürüttüğü ve kariyerinde çok önemli bir yere sahip olan Sirbistan Milli Takımı baş antrenörlüğü görevinden ayrıldı. Başarılı antrenör artık tüm vaktini Galatasaray Kadın Basketbol Takımına ayıracak.

2011 yılında genç bir antrenörken devraldığı Sırbistan Milli Takımı ile yakaladığı başarılar ile hem kendi kariyerinde basamakları birbir çıkan hem de Sırbistan'ı sıfırdan Avrupa şampiyonluğuna taşıyan Marina Maljkovic, 2016 Rio Olimpiyatlarında da bronz madalya alarak kürsüye çıkmayı başarmıştı. 

Sene başında bir proje ile Galatasaray Kadın Basketbolunun başına geçen Marina Maljkovic şu ana kadar oynattığı basketbol ve yakaladığı hava ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0