Riera Galatasaray'ı unutmadı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera, The Independent'e verdiği röportajda Sarı-Kırmızılılar'daki günlerini unutamadığını söyledi. Kariyerinde birçok kulübün formasını giyen, özellikle de Liverpool formasıyla adını futbol dünyasına duyuran Albert Riera, İngiliz basınına verdiği röportajda Galatasaray'ı unutmadı.

Kariyerinin en güzel anı için 'Liverpool'a imza attığı an' diyen Riera, buna rağmen formasını giyerken en mutlu olduğu kulübün ise Galatasaray olduğunu söyledi. Galatasaray'da kendisini takım için çok önemli hissettiğini söyleyen Riera, "Türkiye'deki günlerim çok güzeldi. Birçok kupa kazandım" ifadelerini kullandı. 

Sibirya kulübü Tom Tomsk'a imza atan Riera, kariyerine Rusya'da devam etmesinin sebebi olarak ise eşinin Rus olmasını gösterdi.

(Gamaspor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0