Ünal Aysal: Taraftarlar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim..

Eski başkanımız Ünal AysalTRT Radyo Haber’de Ahmet Fisunoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Açık Tribün programına önemli açıklamalarda bulundu. Riva ve Florya anlaşmasının çok tehlikeli olduğunu belirten Aysal, yönetimin iyi bir performans sergilemediğini de belirtti. Ünal Aysal'ın açıklamalarının tamamı şekilde..

TARAFTAR BENİM GÖNLÜMDEDİR, SESLERİNE KULAK VERMELİYİM
Sabahtan beri serverlarımız kitlendi. E-mail adresim geri dön mesajları ile doldu. Dün geceden beri ileti yağmuru, geri dön çağrısı ve özlem mesajları var. Taraftar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim.  Buradan taraftarlara teşekkür ederim. Taraftarlar çok önemli. O koltuklarda oturanlar taraftarı dinlemek zorunda. Galatasaray’da seçim var, kurallar var. Ünal Aysal, istedi geliyor diye bir şey olamaz.

VİZYONLARIMIZ FARKLI
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Benim seçtiğim teknik direktörler ile Dursun Özbek yönetimin seçtiği teknik direktörler arasında fark olması normal. Vizyonlarımız farklı. Riekerink konusunda yorum yapmam doğru olmaz ama ben büyüme taraftarıyım. Geriye giderek, sermayeden kısarak başarıyı getiremeyiz. Benim olduğum dönemde kimleri aldığım ortada. Söylenilenin aksine geldiğim zaman ve gittiğim zaman zararlarda büyük bir artış yoktu.

DROGBA'YI YÖNETİCİ OLARAK GETİRMENİZ BÜYÜK FAYDA SAĞLAYABİLİR
Drogba'yı oyuncu olarak geri getirmeniz fayda sağlamaz ancak Drogba'yı yönetici olarak getirmeniz büyük fayda sağlayabilir. Bakın futbolda başarılı olan çoğu sporcu artık yönetici olarak çalışıyor. Drogba’yı ben yönetime eklemek için getirirdim.

RİVA VE FLORYA İÇİN YAPILAN ANLAŞMA TEHLİKELİ BİR ANLAŞMADIR
Ben Riva ve Florya için uyarıyı Genel Kurul izin vermeden söyledim ve bugün de aynı fikirdeyim. Dursun Özbek yönetimi bu kontratı tekrar gözden geçirmeli. Riva ve Florya için yapılan anlaşma tehlikeli bir anlaşmadır. Galatasaray, yapılan anlaşma ile her şeyini verip, hiçbir şey almadan masadan kalkabilir.

DURSUN ÖZBEK YÖNETİMİ İYİ BİR PERFORMANS GÖSTEREMEDİ
Galatasaray’da çare tükenmez. Baktığınızda Galatasaray içerisinden 8-10 tane başkan adayı çıkabilir. Dursun Özbek muhakkak Galatasaray’a faydalı olmak istedi ancak şu ana kadar yönetim iyi bir performans gösteremedi. Dursun Özbek yönetiminin uyguladığı projeler, stratejiler yanlış. Taraftarın da rahatsızlığı bu yüzden. Taraftardaki ümidi yeniden yaratmak lazım. Dursun Özbek yönetimin yapması gereken şey, uygulanan stratejinin tam tersini uygulamak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0