ZTK | Kupada moral arıyoruz..

Ziraat Türkiye Kupası'nda son üç sezonun şampiyonu Galatasaray, kupada grup aşamasının son maç haftasında Erzincanspor'u evinde ağırlıyor. Grupta oynadığı 5 maç sonunda 8 puanla ikinci sırada yer alan Jan Olde Riekerink'in öğrencileri rakibi karşısında berabere kalması halinde adını bir üst tura yazdıracak. Sakatlığı devam eden Serdar Aziz'in yanı sıra hafta sonu Karabük deplasmanında kırmızı kart gören Hakan Balta karşılaşmada forma giyemeyecek. 24 Ocak Salı günü Ali Sami Yen Arena'da oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 18.30 olarak açıklanırken, mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI - E GRUBU
Grup aşamasında Tuzlaspor, Erzincanspor ve Elazığspor ile karşılaşan Galatasaray, grubunun ilk 2 maçında Erzincanspor ve Elazığspor karşısında sahadan bir puanla ayrılırken grubunda ilk galibiyetini Tuzlaspor karşısında evinde 2-1'lik skorla aldı. Jan Olde Riekerink'in öğrencileri, grubun dördüncü maçında deplasmanda Tuzla'ya kaybederken, bir sonraki maç haftasında Elazığ deplasmanından 4 golle galibiyete uzandı. Bu galibiyetle birlikte puanını 8'e yükselten takımımız Erzincanspor karşısında sahadan beraberlik veya galibiyetle ayrılması halinde E Grubu'nu ikinci sırada tamamlayacak ve Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 takım arasına yazdıracak.

Galatasaray grubunu ikinci sırada bitip kupada üst tura çıkması halinde F Grubu'nu lider tamamlayan Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0