Ahmet Özdoğan: Taraftar Aysal'ı ister!

TRT Radyo Haber’de Ahmet Fisunoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Bahri Havadır’ın eşlik ettiği Açık Tribün programı gündemi tekrar belirledi. Galatasaray Başkanlığına adaylığını da koyan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan; Ahmet Fisunoğlu ve Bahri Havadır’ın sorularını yanıtladı.

Ahmet Özdoğan sözlerine, “Galatasaray, Riva ve Florya’yı 508 milyon TL’ye Emlak Konut’a satmıştır. 15 bin kişilik spor salonunu yaptığımızda, her yıl 7 milyon Dolar masrafı olacak ancak şu an bizim kiraladığımız salonun masrafı yıllık 1 milyon Dolar. Türkiye Ligi’nde oynuyorsunuz ve seyirciniz 3000’i geçmiyor. Gidip 15.000 kapasiteli salon yapıyorsunuz. Devlet sana bu salonu seve seve yapar.” diyerek başladı.

Basketboldan devam eden Prof. Dr. Özdoğan, “Galatasaray yönetiminin Ergin Ataman’ı gönderme ihtimali tutma ihtimalinden çok daha yüksek. Ergin Ataman değerli bir insandır ancak hataları da olabilir ama onun yanına, o şubeyi düzenleyip işleri yolunda sokacak biri de lazımdı. Bunu yapamadılar. Şimdi Euroleague’de oynayamayacağız. Oynamamız için Ezeli rakibimizin onay vermesi gerekiyor. Sizce böyle bir şeye onay verirler mi?” dedi.

Ünal Aysal hakkında gelen bir soru üzerine Özdoğan, “Sosyal medyada veya başka yerde bir anket yapılsa taraftarların başkan görmek istediği isim Ünal Aysal ‘dır. Niye mi Ünal Aysal? Galatasaray taraftarı büyümek istiyor. Taraftarlar Barcelona, Real Madrid, ManU veya Münih ile kıyaslanmak istiyor.” diyerek cevap verdi.

Florya konusunda Galatasaray’ın kiracı olduğunu ifade eden eski başkan adayı, “Galatasaray artık Florya’da başkasının yerinde çalışıyor. Florya’da Galatasaray kiracı konumundadır. Aslolan kişiler değil Galatasaray’dır. Küçülerek bir yere varılamaz.” diye konuşarak sözlerini sonlandırdı.

(Babaspor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0