Alex Tyus haftanın kadrosunda!

Geçtiğimiz hafta sonu THY Euroleague'de normal sezonun 20.haftasında Barcelona Lassa ile karşılaşan ve sahadan 62-69'luk galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank'ta maçın yıldızı hiç kuşkusuz kenardan gelerek 19 sayı - 9 ribaundluk performansla maçı tamamlayan Alex Tyus olmuştu. Yıldız oyuncu gösterdiği bu performansla İspanyol ekibinin yıldız pivotu Ante Tomic'e hayatı zindan etmesinin yanı sıra THY Euroleague'de haftanın beşine seçildi.

Palau Blaugrana'da oynanılan karşılaşmayı 19 sayı - 9 ribaund - 2 blok ve 1 asist gibi etkin bir performansla tamamlayan Amerikalı uzun, kenardan gelmesine karşın gösterdiği performansla 30 dakika sahada kaldı. Hücumda rakip pota altında 8/12 gibi bir yüzdeyle oynayan ve %75 saha içi isabetinin yanı sıra faul çizgisinden de 3/3 isabetle dönen Alex Tyus, iki hücum ribaundunun yanı sıra savunmada 7 ribaundla birlikte toplam 9 ribaund aldı. Hücumda yalnızca 1 top kaybı yapan Alex Tyus, takım arkadaşlarına da 1 kez basketten önceki son pası veren isim olurken savunmada 2 kez rakiplerine geçit vermedi ve 28 verimlilik puanı ile maçı tamamlamıştı.

Alex Tyus'un yanı sıra haftanın beşinde yer alan isimler Anadolu Efes forması giyen Doğuş Balbay, Maccabi Fox forması giyen Andrew Goudelock, CSKA Moskova forması giyen Nikita Kurbanov ve Olympiakos forması giyen Giorgos Printezis oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0