Ankara'da kupa mesaisi başlıyor!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısını ilk sekiz içerisinde tamamlayan takımların katılmaya hak kazandığı ve Ankara Arena'da düzenlenecek İntegral Forex Türkiye Kupası bugün başlıyor. 15-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak ve turnuva ağacı şeklinde düzenlenen turnuvaya Anadolu Efes, Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Doğuş, Banvit, Pınar Karşıyaka, Galatasaray Odeabank ve Yeşil Giresun Belediye katılıyor.

SON FİNAL 2013'TE
Son 5 sezonda 4 farklı takımın; geçtiğimiz sezon ise Bursa'da düzenlenen finallerde Bogdan Bogdanovic'in son saniye üçlüğü ile Fenerbahçe'nin müzesine götürdüğü Türkiye Kupası'nı takımımız ise daha önce sadece 2 kez kazanma başarısını gösterdi. En son 1995 senesinde Türkiye Kupası'nı kazanan takımımız, 2013 senesinde Eskişehir'de final oynamış ancak Fenerbahçe'ye 63-57 mağlup olarak finalde üzülen taraf olmuştu. 

İLK MAÇ PERŞEMBE GÜNÜ
İlk turda Darüşşafaka Doğuş ile eşleşen takımımız sahaya 16 Şubat günü 20.30'da çıkacak. Takımımız bu turu geçmesi halinde yarı final müsabakasında Banvit-Beşiktaş Sompo Japan eşleşmesinin galibi ile oynayacak. Maçlar A Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Takımımızda en son Emir Preldzic'in iyileşmesinin ardından zorlu turnuva öncesinde herhangi bir sakatlık bulunmuyor.

Turnuvadaki eşleşmeler ise şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0