Ataman Güneyligil: Yoğun süreçte bu galibiyet önemliydi..

Sultanlar Ligi'nde 17.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayan Galatasaray kadın voleybol takımı rakibi karşısında sahadan 3-0 galibiyetle ayrılırken, karşılaşma sonrası baş antrenör Ataman Güneyligil açıklamalarda bulundu. Takım olarak yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını ve derbiyi kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Güneyligil, fikstür konusunda federasyona da eleştirilerde bulundu. Ataman Güneyligil'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sarıyer maçından sonra da söylemiştim. Bütün arkadaşlarımızın formda kalması için değişik varyasyonlarla oynuyoruz. Bugün Nadia ile Aslı dışarıdaydı. Seda pasör çaprazı mevkinde çok iyi görev yaptı. Diğer arkadaşlarımızın da performansından çok memnunum. Servis karşılamasını bu kadar bozduğumuz bir rakibe biraz daha fazla blok yapabilirdik. İyi bir galibiyet aldık.

Yoğun bir ayı bitirmek üzereyiz. Üç günde bir maç yapıyoruz; son üç haftada hiç ara vermedik. Perşembe günü Slovenya'ya deplasmana gidiyoruz. Cumartesi sabah dönüp akşamında Eczacıbaşı ile karşılaşacağız. Federasyon sağ olsun bize yine fikstür konusunda bir güzellik yapmış. Canları sağ olsun. Çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ondan sonra 1 hafta aramız var. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0