E-Spor | Geri dönüş yetmedi..

Şampiyonluk Ligi'nde kış mevsiminde mücadele eden Galatasaray E-Spor takımı hafta sonu aldığı ilk galibiyetinin ardından ligin 6.karşılaşmasında Team Aurora ile karşılaştı. Broken Blade'in cezasının tamamlandığı karşılaşmada rakibi karşısında iki oyunda da büyük direnç göstererek geri dönmeyi başaran Vorborg'un öğrencileri vadiden 2-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, ligdeki 3.mağlubiyetini almış oldu.

Serinin ilk maçında yasaklama ekranında takımlar şampiyon seçimlerinde bir çok sürprize imza attı. 2 maçlık cezası biten ve takıma dönen Broken Blade şampiyon seçiminde Gangplank'ı tercih ederken, Aurora ormancı rolünde Graves'i seçti. Oyunun ilk dakikalarında alt koridorda stratejik bir hata yapan ve ormancı rolündeki oyuncusu Kanani'nin yerini açık eden Galatasaray, rakibi üzerinde baskısını hissettirdiği dakikalarda Aurora'nın ilk kanı dökmesine engel olamadı. Üst koridordaki meydan savaşında üstüste iki skor alan Aurora, orta koridorda da üstünlüğü ele geçirdi ve ilk kuleyi almayı başardı. İlk kuleyi rakibine kaptıran Galatasaray, üst koridorda rakibine 5 kişi ile baskına gitti ancak işler pek planladığı gibi gitmedi. Alt koridorda ikinci kuleyi kaptıran Galatasaray, üst koridorda rakibinin kuleyi kuşatmasına müthiş bir direnç gösterdi. GP ve Jhin ultisiyle birlikte üstüste 5 puan alarak oyuna ortak olan Galatasaray, bu avantajını pek iyi kullanamadı ve haritanın büyük kısmını açan rakibinin Baron'u ele geçirmesini engelleyemedi. Baron güçlendirmesiyle birlikte tüm kuleleri düşüren Aurora, takımımızın başarılı oyuncularından Abbedage'yi de katlederek ilk oyunu kazandı.

Serinin ilk oyununda galip gelen taraf olan Aurora ikinci oyuna da agresif başladı. Oyunun ilk dakikalarında alt koridorda 4 kişiyle baskına gelen ve 2-1'lik takas ile kuleyı alan Aurora, bu hücumundan sadece bir kaç dakika sonra üst koridorda ikinci kuleyi ele geçirdi. İkinci maçta ilk yarım saat geride kalmak üzereyken orta koridorda başarılı bir rotasyon oyunu yapan Aurora, bu koridordaki ikinci kulede de hakimiyetini ilan etti ve üstüste 2 puan aldı. Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğünü kabul ettiren Aurora karşısında Galatasaray büyük bir direnç gösterdi ve Broken Blade önderliğinde maça ortak oldu. Takım savaşlarında rakibi karşısında Broken Blade önderliğinde üstüste sayılar kazanan takımımız, Aurora'nın baron güçlendirmesini alarak 4 puan çıkartmasına engel olamadı. Kadim Ejder'i alarak oyuna yeniden ortak olmaya çalışan Galatasaray, kendi üssünde rakibinden 5 skor alarak bir kez daha önemli bir direnç ortaya koydu. Aurora haritadaki avantajını da kullanarak tüm kuleleri ele geçirdi ve baron güçlendirmesinin yanı sıra orta koridorda ilerlerken Galatasaray'ın nexus'unu yıkarak seriyi 2-0'a getirerek maçı bitirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0