E-Spor | Hatalardan ders çıkartmak..

Şampiyonluk Ligi'nde mevsimin 4.haftasında 2.maçında Oyunfor.CREW ile karşılaşan Galatasaray E-Spor takımı rakibi karşısında ilk maçta etkisiz bir görüntü çizerken, müthiş savaşlara sahne olan ikinci karşılaşmada rakibi karşısında beraberliği sağlayamadı ve vadiden 2-0 mağlup ayrıldı.

Bir gün önce SupMas ile oynadığı karşılaşmada seçim yasaklama ekranında stratejik bir hata yapan Galatasaray E-Spor takımı bu sefer temkinli davrandı ve seçim yasaklama ekranında vadinin dominant şampiyonlları Camille, Rengar ve Jayce'yi yasakladı. Oyuna oldukça agresif başlayan ve Graves önderliğinde alt koridorda baskın başlatan CREW karşılaşmanın daha ilk dakikalarında ilk kanı dökmeyi başardı. Alt koridorda dökülen ilk kandan sonra orta koridora takım halinde saldırmaya başlayan CREW, Ekko'nun etkili oyunu sonrasında ilk olarak Katarina skorunu aldı ve bir kaç dakika sonrasında ormancısının da yardımıyla ilk kuleyi ele geçirdi. Haritada rakibi karşısında dezavantajlı duruma düşen Galatasaray, rakibinin alt koridor kulesini aldıktan sonra Bulut Ejderi'ni almasına da engel olamadı. Oyun kompozisyonunda rakip kuleleri ele geçirmek olarak vadiye inen ve bunu ilk dakikadan itibaren başarılı bir şekilde uygulayan CREW takımı üst koridorun ilk kulesini aldığında oyunun 11.dakikası geride kalırken; 14.dakikada Galatasaray'ın ikinci kulesini ele geçirdi ve 16.dakika itibaren orta koridordaki üçüncü kuleyi de yıkmayı başardı. Üç kuleyi de yıkan CREW, bu dakikadan sonra ilk olarak Okyanus Ejderi'ni aldı. Oyunun ikinci ejderini de alan CREW önce alt, sonra üst koridordaki inhibitörü düşürdü ve üst koridorda başlattığı savaşta Galatasaray karşısında dominant bir oyun sergileyerek 3 skor aldı ve serinin ilk maçını kazandı.

Serinin ikinci maçı öncesinde seçim yasaklama ekranında Ekko'yu yasaklayan Galatasaray E-Spor takımı rakibinin ilk maçta etkili olduğu meta şampiyonununu kullanmasına izin vermedi. İlk maçta olduğu gibi alt koridorda yine agresif başlayan taraf CREW oldu ancak oyunun 10.dakikası geride kaldığınca Corki'nin alt koridora düzenlediği baskınla Galatasaray ilk kanı alan taraf oldu. Bu durum sonrasında oyunu tamamen ormana yıkan CREW, takımımızın yeni transferi Nerroh'un tecrübesizliğinden yararlanmak istedi ve bu bölgede üstünlüğü ele geçirmesinin yanı sıra Fiora'yı da etkin kuullanarak üst koridorda iki kule düşürmeyi başardı. Oyunun ilk ejderi olan Bulut Ejderi'ni kontrol altına alan CREW, orta koridorda da etkin bir performans ortaya koydu ve Zyra skoruyla birlikte buradaki kuleyi de düşürdü. Oyunun 23.dakikasında baronun etrafını saran CREW oyuncuları, Galatasaray'ın baskınına cevap veremedi ve takımımız 4 skor birden alarak rakibi karşısında oyunu dengeledi. SupMas karşısında ikinci oyunda agresif bir oyun sergilemesine karşın baron baskını sırasında SupMas'a yakalanan takımımız bu hareketiyle bir gün önceki mağlubiyetten ders çıkarttığını gösterdi ancak bu yeterli olmadı. Oyunda ilk yarım saate girildiği dakikalarda Baron'u ele geçiren Galatasaray, bu güçlendirmeyi verimli kullanamadı ve orta koridor kulesini almasına karşılık Dağ Ejderi'ni rakip takıma bıraktı. Orta koridorda başlayan takım savaşasında CREW daha agresif bir hücum planı ortaya koydu ve üstüste 4 skor almasının ardından Galatasaray'ın nexusunu kuşatarak seriyi bitirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0