Ergin Ataman: Hedefimiz olmadan burada oynamak kolay değil..

THY Euroleague'de normal sezonun 23.haftasında Kızılyıldız deplasmanında ağır bir mağlubiyet alan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Belgrad deplasmanında bu atmosferde oynamanın kolay olmadığını söyleyen Ataman, takımın play-off hedefi olmadığından maça konsantre olmakta zorlandıklarını belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Hedeflerimiz olmadan böyle bir atmosferde, burada deplasmanda oynamak kolay değil. Daha önce play-off oynama şansımızı kaybetmiştik. Oyuncularım da ilk yarıda gereken konsantrasyona ve motivasyona sahip değildi.  Branko Lazic üçlük çizgisinin gerisinden bir kaç ekstra üçlük buldu ve ilk yarıyı önde kapattılar. Kızılyıldız bizden daha iyi basketbol oynadı ve ikinci yarıda rotasyon yaptığımızda da onlar için kolay bir galibiyet oldu. Her ne kadar hedefimize ulaşma şansımızı yitirmiş olsak da Avrupa Ligi'nde kalan maçlarımızda daha iyi mücadele etmeliyiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0