Ergin Ataman: İşler ters gidince her şey ters gidiyor..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 19.haftasında evinde ağırladığı Gaziantep Basketbol karşısın da 79-66 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Tibor Pleiss'in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını belirten Ataman, oyun içerisinde Tyus'un sakatlığıyla pota altında sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bu akşam pota altında ezildik. Özellikle Jefferson ve Haislip ikilisi çok ciddi üstünlük kurdu. Tibor Pleiss’ın bir sakatlığı vardı, Kızılyıldız maçında dizi şiştiği için bugün kadroda yer almadı. Bazen işler ters gitmeye başlayınca bu şekilde devam ediyor. Pota altında Tibor yok derken, o bölgede oynayacak olan Alex Tyus’ın da maçın başında dizinde problem oluştu. Bu nedenle pota altında elimizde bir tek genç oyuncumuz Ege Arar kaldı. Ege bu akşam iyi mücadele etti ama Jefferson çok etkili oynadı, onu durduramadık. Austin Daye ve Micov da dört numaralı pozisyonda Haislip’e karşı etkili olamayınca oyunun momentumunu tamamen kaybettik ve mağlup olduk. Hafta içerisinde Kızılyıldız ile oynadığımız Euroleague maçının yorgunluğu haliyle buraya da yansıdı. Kazandıkları galibiyetten dolayı Gaziantep Basketbol’u tebrik ediyorum, bugün iyi oynadılar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0