Igor Tudor: Yarından itibaren yapacak çok şeyimiz var..

Süper Lig'in 22.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayan ve sahadan 0-1'lık mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk potasından uzaklaşan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın hakkının golsüz beraberlik olduğunu belirten Hırvat teknik adam, rakibimizin şans golüyle sahadan galibiyetle ayrıldığını belirtirken takım olarak daha çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Igor Tudor'un karşılaşma sonrasındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Aslında doğrusunu söylemek gerekirse 0-0'lık bir maçtı, ancak rakibimizin attığı bir şans golüyle karşılaşma 1-0 bitti. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Yapacak çok şey var; yarından itibaren tekrar çalışmaya başlayacağız. Bundan sonra maç maç bakmalı, kendimize odaklanmalı ve neleri iyi yapabileceğimize konsantre olmalıyız.

Artılarımız da var eksiklerimiz de var ama bunu konuşmanın şimdi zamanı değil. Karabük'ün başındayken 6-7 aydır çalıştırdığım bir takım vardı. Şimdi ise 6-7 gündür çalıştığım bir takım var. Takım olmamız gerekiyor. Beşiktaş bugün daha iyi bir takım görüntüsü çizdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0