Jan Olde Riekerink: Tek hedef şampiyonluk..

Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında oynanacak olan Kayserispor maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde basın mensuplarının karşısına geçti. Tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyleyen Riekerink, Sneijder'in Kaysersipor karşısında oynayamayacağını da söyledi. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

TEK ODAKLANDIĞIMIZ KONU TÜRKİYE LİGİ
Ne yazık ki kupanın dışında kaldık. Tek odaklandığımız konu Türkiye Ligi. "Beşiktaş derbisine kadar 3 maçımız var" demiştik. Akhisar'ı yendik, şimdi de önümüzde kazanmamız gereken iki maç kaldı.

BENİM GÖZÜMDEKİ EN İYİ 11 SAHAYA ÇIKIYOR
Mart'ta göreve geldim. Eleştiri işin doğasında var. Bunları bilerek göreve geldim. Bu takımla her gün birlikte olan, her gün antrenman yapan benim. Sahaya çıkan 11 o haftanın değerlendirmesi. Benim gözümdeki en iyi 11 sahaya çıkıyor. Biri eleştirdiğinde birçok kişi peşinden gidebiliyor. Hem 11 hem de değişiklikler benim aldığım kararlar.

WESLEY SNEİJDER BU HAFTA OYNAMAYACAK
Wesley Sneijder bu hafta oynayamayacak. Diğerleri için yarın yapılacak antrenman sonrası karar verilecek. Tolga konusunda da soru işaretleri var. Antrenmanda yer almak ve maç için hazır olmak farklı konular. Bazı isimler beklentilerin altında kalabiliyor. Bireysel analize burada girmek yanlış olabilir. Sakatlığı bulunan oyunculardan gelecek haber sonrası ilk 11 şekillenecek.

GALATASARAY'DAYSANIZ HEDEF HER ZAMAN ZİRVEDE OLMAKTIR
Küçük çocukları çalıştırmıyoruz, elimizde olgun bir kadro var. Herkes her şeyin bilincinde. Galatasaray'daysanız hedef her zaman zirvede olmaktır. Beşiktaş'tan 5, Başakşehir'den 3 puan gerideyiz, Fenerbahçe'den ise 4 puan öndeyiz. Uzun bir yolumuz var. Durumumuzun kötü olduğunu düşünmüyorum.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Eleştiri, yaptığımız işin doğasında var. Odaklandığım konu takımın başarısı. Yazılanlar çizilenler beni ilgilendirmiyor. Bu sezon başında teknik direktörlük sözleşmesi imzalandığımda bunu biliyordum. Eleştirileri bilerek geldim. Ama o günden beri hedefim şampiyonluk.  Finansal anlamda bütçemizi iyi kullanmamız gerekiyor. Aramıza katılan oyunculardan memnunum. Bütçeyi göz önünde bulundurarak yaptık. Tüm istediklerimizi alamadık ama aldıklarımız bizi memnun etti. Nereden geldiğimizi unutmamak lazım. Geçen seneden bu yana çok büyük farkı kapattık. Tek hedef şampiyonluk.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0