Marina Maljkovic: Bu yılki durumumuzu herkes biliyor..

1-4 Mart tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek olan PTT Kadınlar Türkiye Kupası'na dair basın toplantısı bugün Bornova Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Galatasaray kadın basketbol takımının yanı sıra Bellona AGÜ, Beşiktaş, Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Yakın Doğu Üniversitesi yer alacağı organizasyon tek maçlı eleminasyon sistemi üzerinden oynanacak.

Turnuvanın ilk gününde oynanacak olan çeyrek final etabında Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacak olan Galatasaray kadın basketbol takımının başarılı çalıştırıcısı Marina Maljkovic, gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki ilk kupa maçım olacak. Daha önce Fransa'da bu kupayı oynamıştım. Fransa ve Türkiye, Avrupa'nın en iyi iki ligi. Her ikisinde de bu kupada yer almaktan son derece mutluyum. Galatasaray büyük bir takım. Bu yılki durumu herkes biliyor. Biz yarın en iyimizi sahaya koyacağız. Favorisi olmayan bir kupadayız. Umarım yarın takımım için güzel bir gün olur. Tüm Galatasaray taraftarını bizi desteklemek için salona davet ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0