Oyuncularımızdan maç öncesi açıklamalar...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women 3. Tur ilk maçında bugün Virtus Eirene Ragusa ile karşı karşıya gelecek. PalaMinardi Arena’daki 22:30’da başlayacak maç öncesi oyunculardan Işıl Alben, Kristine Vitola ve Moriah Jefferson GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler’in sorularını yanıtladı.

Işıl Alben
Daha önce oynadığımız rakiplere göre daha güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Biz de kadromuzu güçlendirdik. Önemli bir maça çıkacağız. Bir sonraki karşılaşma için avantajlı bir skor elde edeceğimizi düşünüyorum. Zaten iç sahada çok farklı oynuyoruz.

Moriah Jefferson
Maç için hazırız. Düzeltmemiz gereken ufak detayları hallettik. Herkes maç için çok heyecanlı... Yeni transferler bize çok katkı sağlayacaklar. Çok çalışıyorlar.

Kristine Vitola
Maç için hazırız. Yapmamız gereken her şeyi yaptık. Elimizden geleni sahaya yansıtacağız. Turnuvanın bu kadar ilerlemiş dönemlerinde tüm takımlar çok güçlü. 40 dakika oynayıp en iyi basketbolumuzu ortaya koymalıyız. Pota altında takviyeye ihtiyacımız vardı. Yeni gelen arkadaşlarımız bu konuda bize çok katkı sağlayacaklar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0