Sultanlar Ligi: Sarıyer'e set vermedik!

Sultanlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta Nilüfer Belediyesi'ni evinde ağırlayan ve 3-0'lık skorla galip ayrılan Galatasaray kadın voleybol takımı ligin 16.haftasında Sarıyer Belediyesi'ne deplasmanda konuk oldu. Kıran kırana geçen ilk iki sette rakibine üstünlük kurarak avantaj elde eden Ataman Güneyligil'in öğrencileri sahadan 3-0'lık skorla galip ayrılırken ligde 16 hafta sonunda 11.galibiyetini elde etti. Zorlu deplasmandan 25-22, 25-22 ve 25-17'lik setlerle galip ayrılan Galatasaray kadın voleybol takımı bu sonuçla puanını 34.2'e yükseltti ve 4.sıradaki yerini perçinledi.

Galatasaray kadın voleybol takımında baş antrenör Ataman Güneyligil karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Soğuk ve aydınlatması sıkıntılı bir salon. Burada antrenman yapma fırsatı da bulamadık. İlk sette bunun sıkıntısını yaşadık; 7-8 sayı geriden geldik. Sonraki sete de kötü başladık ama daha erken yakaladık. 3. set ise daha iyi servis atarak dominant başladık. Güzel bir skor oldu" dedi. Ataman Güneyligil, Pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisine yönelik de "Sırada Beşiktaş maçı var. Sonra da hafta içi Avrupa mücadelesi yapacağız. Takımımız üç günde bir maç ritmine alıştı; inşallah Beşiktaş maçıyla galibiyetlere devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0