Vladimir Micov ülke basınına konuştu!

Galatasaray Odeabank’ın Sırp forveti Vladimir Micov, yarın Turkish Airlines Euroleague'de oynayacakları Kızılyıldız maçı öncesi Sırp basınına önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon beklentilerin altında kaldıklarını söyleyen Micov, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını dile getirdi. Vlado'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde...

MAKSİMUM OYNAMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Geçen sezon kulüp tarihinin en başarılı dönemini yaşadığımız için bu sezon beklentiler çoğalmıştı. Bu sezon takımda çok değişiklikler oldu. Belki play-off bize uzak ama ligin sonuna kadar biz Barcelona’da olduğu birkaç galibiyet daha almaya çalışacağız. Maksimum oynamaya çalışacağız. Belki birileri de play-off oynamamızı dileyecek.

TÜRKİYE LİGİ ÜST SIRALARDA
Darüşşafaka’yı çeyrek finalde eleyerek başlamak güzel bir başarıydı ama biz daha sonra kupayı kazanan Banvit önünde yarı finali kaybettik. Onların tarihlerindeki bu tek başarısı, bir kez daha Türkiye Ligi’nin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha doğruladı. Lig’de dört Euroleague takımı yanısıra Beşiktaş, Karşıyaka ve Banvit gibi güçlü takımlar da bulunuyor. Belki Avrupa’nın en iyi ligi olduğunu iddia edemem ama kesinlikle üst sıralarda.

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİ YAPACAĞIZ
Maçı kendi taraftarları önünde oynayacaklar. Ayrıca hala play-off yarışındalar. Ellerinde birçok koz var ama biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

MARKO OLAYI TALİHSİZ BİR OLAYDI
Olay olduğunda ben İstanbul’daydım. Hepimiz bu konuda çok üzgünüz. Oyuncular olarak güçlü görünmeye çalışıyoruz. Ben kulüpten hiçbir kimsenin bunun olmasını istediğini sanmıyorum. O dönemde takımda benimle beraber Zoran (Erceg) da vardı. Ataman ile konuyu konuştum. Onu oyuncuların ne kadar çok sevdiğini biliyorum ve kendisini çok iyi tanıyorum. Aceleyle yaptığı açıklamayla bir hata yapmıştı ama bazıları hala bunu unutmamayı tercih edip, başka yerlere çekmeye çalışıyorlar.

**Açıklamalar basketball.com.tr'den alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0