Ataman-uA düellosunda son perde!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde alınan 75-79'luk mağlubiyetin ardından Galatasaray taraftar grubu ultrAslan ile Ergin Ataman arasında yaşanan "istifa" gerginliği son sürat devam ediyor. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuk olan Ergin Ataman konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ataman'ın sözleri şu şekilde...

SAYGISIZLIK AMAÇLI GÜLMEDİM
Beş yıl boyunca Galatasaray'a yaptığım hizmetlerin ardından bu maçta istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Maçı kaybedeceğimizi anlayınca bir grup böyle bir tepki verdi. Ben bunu ihanet olarak görüyorum. Real Madrid karşısında 15 sayı öndeyken de aynı grup 'Yönetim istifa, Ergin Ataman istifa' diyordu. Orada saygısızlık amaçlı gülmedim. Bir grup tarafından ihanete uğradığımı hissettiğim için güldüm.

TÜM TARAFTARA DEĞİL, O GRUBA ÇAPULCU DEDİM
Galatasaray taraftarı beni istediği gibi eleştirebilir, protesto edebilir. Benim çapulcu dediğim taraftar değil sadece o grup. ultrAslan grubunun elbette tamamını kastetmiyorum. Benim zaten çok alakam yok. O grupmuş yok şu grupmuş tanımam ben. Madem istifaya çağırmak hak, istifa diye bağıranları yuhalamak da haktır. Gidip de onları darp edenlere çapulcu lafım.

TEPKİ GÖSTERİNCE TEHDİT EDİLDİM
Bu grup geçen sene Uşak'ta ailelere saldırdı, sis bombaları vs. attı. Polise bunları burada istemiyorum demiştim. Herkes şahit. Federasyon başkanına, Aziz Yıldırım'a ana avrat küfür ettiklerinde mola alıp 'Yeter artık kesin' dediğimde tehdit edildim. Orada mola alınca küfürlerin kesilmesini istedim bana tribün liderleri sen çekip gideceksin dediler. Eurocup finali öncesi bu grup koreografi yaptı ama benim fotoğrafımı dahi koymadı. Ben sorun etmedim. Galibiyeti kutladım.

ONLARA KARŞI DA DİK DURURUM
Beş yıl boyunca hiçbir yönetimin, başkanın arkasına sığınmadım. En zorlu deplasmanlardan başım dik şekilde çıktım. Ben geri adım falan da atmam. Varsın bir grup taraftar Abdi İpekçi'yi benim için cehenneme çevirmeye çalışsın. Ben bugüne kadar çok cehennemden çıktım. Rakip taraftarlara olduğu gibi onlara karşı da dik dururum.

BASKETBOL SALONLARI ELİTTİR
Eurocup'ı kazandık, törende Dursun Özbek istifa diye bağırdılar. Basketbolla futbolu lütfen ayıralım. Ben sözümün eri bir adamım. Basketbol sahasına gelip "Dursun Özbek istifa!" diye bağırmak taraftarlığa sığmaz. Basketbol salonları elittir. Aileler maçı izlemeye gelir. Dakikalarca küfür edilmesine karşıyım.

5 YIL ÇALIŞTIM, 5 YIL DAHA ÇALIŞMAK İSTERİM
Şu ana kadar hiçbir takımla görüşmedim. Sadece federasyonla görüştüm, Galatasaray'ı bırakıp Milli Takım'a gelmemi istediler fakat onları da reddettim. Ben Galatasaray'ı bırakmayacağımı söyledim. Önceliğim Galatasaray. Tavrım belli. 5 yıl çalıştım 5 yıl daha çalışmak isterim. Ben Galatasaray'ı hiçbir zaman satmadım, satmam. Sözleşmem bu sene bitiyor ancak yönetim uzatmak istemezse de giderim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0