Ayhan Akman: Hakemlerin standartları yok..

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Antalya deplasmanında son dakika golüyle 3 puana uzanan Galatasaray'da yardımcı antrenör Ayhan Akman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Igor Tudor'un tribüne gönderilmesi nedeniyle yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Akman, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtti. Ayhan Akman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk önce futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. 10 kişi kalmıştık. Antalya gibi ciddi fizik gücü olan takımlara dönüş zordur. 3 puanı almak önemliydi. Son haftalarda bu konuda sıkıntı yaşıyorduk. Tekrar oyuncularımızı kutluyorum. Önemli 3 puanla evimize dönüyoruz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Böyle mücadele etmeye devam ettiğimiz sürece tüm maçlardan üç puan alırız.

Igor Tudor’un oyun dışı kalması istemediğimiz bir olaydı. Hak ettiğini de düşünmüyorum. Uyarıyla geçilebilirdi. Hakemin verdiği bir faul sonrasında hocamız masaj çantasını tekmelediği için attığını söylendi. Maç içerisinde teknik direktörlerin zaman zaman tepkileri oluyor. Hakeme karşı da değildi. Bunu büyütüp hocayı dışarı atmak gereksizdi. 

Bruma belki ilk sarı kartı hak etti ancak golden sonra "sus" hareketi yapmak sarı kartlık mıdır, değil midir bilmiyorum. İkinci pozisyonda da müdahalesi var mı - yok mu tartışılır. Bruma rakibini görmüyor ve müdahale ediyor. Aynı şekilde Carole’e yapılan harekete sarı kart çıkmadı. Standart yok. Son haftalarda bu tip hatalardan canımız yandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0