Bellona AGÜ maçı ertelendi!

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bugün yapılan açıklamada, Türk kadın basketbolunda tarihin en başarılı dönemini geçirerek Eurocup'ta dörtlü finallerde boy gösterecek olan 4 takımın maçlarının ertelendiği belirtildi. Kadın basketbolunda Avrupa'nın iki numaralı kupası olan Eurocup'ta hatırlanacağı üzere 4 Türk takımı finalleri oynama hakkı kazanmış ve basketbol tarihinde eşi benzerine az rastlanır bir başarıyı gerçekleştirmişti. Buna göre; Galatasaray kadın basketbol takımının ligde normal sezonun 22.haftasında evinde oynayacağı Bellona AGÜ karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Ertelenen mücadelelerin tarihi federasyon tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak

.Eurocup'ta adını son dört takım arasına yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımının yanı sıra, dörtlü finallerde mücadele edecek olan diğer Türk takımları şu şekilde; Yakın Doğu Üniversitesi, Bellona AGÜ, Hatay BŞB. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0