CEV Challenge Cup | Yarı Finaldeyiz!

Bu sezon Avrupa'da yoluna Balkan Şampiyonluğu sonrası katılma hakkı elde ettiği Cev Challenge Cup'ta devam eden Galatasaray HDI Sigorta, kupada çeyrek finalde Tel Aviv ile eşleşmişti. Rakibi ile oynadığı iki maçı da 3-0'lık net şekilde kazanan takımımız adıı yarı finale yazdırdı. Takımımız yarı finalde Fakel Novy ile eşleşti. Aslanlar için beklediğimiz gibi geçmeyen bir sezonda şimdi sadece tek hedef kaldı; bir Avrupa Kupası neden olmasın?

Maçın ilk setinde takımımız ilk teknik molaya 8-7 önde girmesine rağmen ikinci teknik molaya gidildiğinde üstünlüğünü kaybetti. Teknik moladan sonra rakip skoru korumaya çalışsa da aslanlar seti bırakmayarak 27-25 lik skor ile 1-0 öne geçtiler.

İkinci sette ilk teknik molaya 8-7 üstünlüğümüz ile girilirken bu noktadan sonra farkı biraz daha açtık. 16-11 ile ikinci teknik mola geçildikten sonra Galatasaray HDI Sigorta seti 25-19 ile bitirmeyi başardı.

Son sette artık turu geçmesi kesinleşen aslanlar maçı yine de bırakmadı. Teknik molaları 3'er sayı üstünlükle geçen takımımız seti 25-17, maçı da 3-0 bitirmesini bildi.

Takımımızda Bartman 15 sayı ile galibiyette büyük rol oynarken, Samuel de 10 sayısı ile katkı sağladı.

Takımımız Avrupa Kupası yolunda önemli bir adım attı, yarı finalde rakip Fakel Novy. Maçların tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacak. Takımımızı gönülden tebrik ediyoruz, final yolunda ise üstün başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0