CEV Cup | Oyuncularımız yarı final öncesi konuştu..

Bayan Voleybol Takımımız 2017 CEV Cup yarı final ilk maçında Salı günü saat 19:00'da Rus ekibi Dinamo Kazan ile karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesi oyuncularımızdan Nihan Güneyligil, Aslı Kalaç, Nursevil Aydınlar ve Seda Aslanyürek GSTV'den Merve Ergü'nün sorularını yanıtladı.

NİHAN GÜNEYLİGİL
Sıkı bir mücadele ve sıkı bir oyun olacağından eminim. İyi bir rakibe karşı oynayacağız ama son çalışmalarımızla hazırlıklarımız tamamlanmış olacak. Biz hazırız; finale çıkmayı çok istiyoruz. Bunu kelimelerle ifade edemem. Psikolojik ve teknik olarak hazırız.

ASLI KALAÇ
Yüzdük, kuyruğuna geldik. Biz bu kupayı çok istiyoruz. Son iki adımımız kaldı. Dişli bir takım, klasik Rus ekolü; sert atağa sahipler. Antrenmanlarımızı da buna göre yapıyoruz. Biz hazırız ve çok heyecanlıyız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın; Salı günü onları Burhan Felek'e bekliyoruz.

NURSEVİL AYDINLAR
Finale son bir adım kaldı. İlk maçı evimizde oynamak dezavantaj gibi görünse de 3 puanlık bir skorla ayrılırsak bizim için çok iyi olacak. Zor bir rakip. Geçen sene Ruslar'a finalde kaybetmiştik; bu kez turu geçen taraf olmak istiyoruz.

SEDA ASLANYÜREK
Sezonun en önemli periyoduna giriyoruz. Kazan'la yarı final ve sonrasında play-off maçlarımız var. Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Tek isteğimiz buradan galibiyetle ayrılmak. Buradan Rusya'ya avantajlı gitmek istiyoruz. Taraftarımızı bekliyoruz çünkü desteğe çok ihtiyacımız var. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0