Cev Cup | Yarı Finaldeyiz!

Toplamda 2 defa finalde kaybettiğimiz CEV Cup'ta bir kez daha yarı finaldeyiz! Çeyrek Final'de eşleşip ilk maçta 3-1'lik skorla avantaj sağladığımız rakip Lodz'u deplasmanda 0-3 deviren takımımız yarı finalde Dinamo Kazan'ın rakibi olmayı başardı.

İlk setin başa başa geçtiği mücadelede ilk teknik molaya Leys'in sayısı ile 7-8 önde girdik. Başa baş oyun devam ederken takımımız ikinci teknik molada 2 sayı geriye düştü. Fark bir ara dörde çıksa da iyi servisler ile arayı kapattı ve öne geçti. Centoni'nin hücum sayısıyla da seti 23-25 kazanmasını bildik.

İkinci sette ilk teknik molaya 7-8 geride girdik. Fakat teknik moladan sonra oyuna ağırlığımızı koyduk ve ikinci teknik molada 4 sayı öne geçtik. Etkimiz git gide arttı ve seti 18-25 kazanarak adımızı yarı finale yazdırmayı başardık. Rölanti olarak geçen son sette genç oyuncumuz Ada daha çok fırsat buldu. İyi bir oyun oynayan takımımız seti 17-25 maçı da 0-3 bitirmesini bildi.

Takımımızın yarı finalde rakibi başta da belirttiğimiz üzere Dinamo Kazan oldu.

Maçta takımımızın skor tablosu şöyle oldu; Centoni (14), Seda (8), Ruseva (7), Ada (7), Leys (6), Güldeniz (4), Jack (3), Aslı (3), Gamze (2), Nursevil (2), Işıl (-), Nihan (L)

Takımımızı FCNBlog olarak tebrik ediyoruz, kupa yolunda kalan sınavlarında da üstün başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0