Didier Drogba: Kendimi Galatasaraylı hissediyorum!

Sadece 1.5 sezon formasını giymesine rağmen gerek söylemleri gerekse yaptıklarıyla kısa sürede bir Galatasaray efsanesi olmayı başaran Didier Drogba, bugün TRT Radyo Haber'de yayın yapan Ahmet Fisunoğlu'nun sunduğu Açık Tribün programına konuk oldu. 

Bir gün yeniden Galatasaray'a dönmek istediğini söyleyen Didier, "Benim için çok büyük mutluluk olur. Kendimi Galatasaraylı hissediyorum. Galatasaray'ı unutamadım" dedi. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde adı sıkça takımımızla anılan Drogba bu konu ile ilgili olarak da "Galatasaray ile transfer görüşmem olmadı. Futbolun içinde ileride olacakları bilmiyorum ama benim Türkiye'ye gelmem için teklif gelmesi lazım. Türkiye'de futbol oynamak isterim ama sadece Galatasaray'da oynamak isterim." açıklamalarını yaptı.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor için "Tudor görevini yapıyor. Taraftarı heyecanlandırdı." diyen Fildişili futbolcu, Türkiye ve Galatasaray'daki dostları ile ilgili olarak da "İstanbul ve Türkiye hala kalbimde. Orada sevdiğim insanlar var. Chedjou ile sürekli görüşüyorum. Burak ve Elmander ile de görüşüyorum. Anılarım var herkesle." dedi.  Galatasaray forması ile unutamadığı maçları da açıklayan Drogba "Galatasaray'da en unutamadığım iki maç: Real Madrid maçı ve sahamızda elediğimiz Juventus maçıdır." dedi. 

UEFA Kupası'nda mücadele eden Beşiktaş'ın Lyon eşleşmesi için "Lyon-Beşiktaş eşleşmesi çok güzel bir eşleşme olacak, İki takım da çok iyi durumda. Yaman bir mücadele olacak." diyen Drogba "Çok önemli bir kariyerim var. Gelecek güzel olsun,tek beklentim bu." diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0