Ergin Ataman: Kendi oyunumuzu oynayamadık..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 22.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş Sompo Japan karşısında deplasmandan 90-84'lük skorla mağlup ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İlk periyotta kendi oyunumuzu oynayamadık, maça özellikle savunma anlamında çok yumuşak başladık. Böyle olunca da ilk 10 dakikada 28 sayı yedik. Çok top kaybı yaptık. 16 sayı geri düştükten sonra savunmada sertleştik ve oyunu dengeledik, skora ortak olduk. Son periyotta McCollum’un iki üçlüğü girmeyince öne geçemedik, keza aynı süre içerisinde Pleiss’ın da kaçırdığı kolay pozisyonlar oldu. Biz daha fazla ikilik atmışız, üçlük sayısı aynı ancak ev sahibi takım 30 kez faul atmış. Bu sezon ilk kez oluyor. Sertliğin en üstü düzeyde olduğu Euroleague’de 26 maç oynadık ancak orada bile bunu hatırlamıyorum. Böyle giden maçlarda hakemler takdir haklarını ev sahibine verince yenilgi kaçınılmaz oluyor.

Ben olaylar hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bunu Beşiktaşlılar, temiz toplum isteyenler ve kaostan beslenen basın düşünsün.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0