Galatasaray'ın yeni mabedi Kemerburgaz'da olacak!

Emlak Konut ile yapılan protokol sonrasında Florya'dan taşınacak olan Galatasaray'ın yeni adresi belli oldu. Ali Sami Yen Arena'ya yaklaşık 5 dakikalık mesafede bulunan Kemerburgaz mevkiine yapılacak olan yeni tesisler toplamda 160 dönümlük arazide yeniden inşa edilecek. Ankara'da temaslarda bulunan başkan Dursun Özbek, tesislerin onay ve imza süreçleri için başbakan Binali Yıldırım ve bakan Çağatay Akif Kılıç ile görüşmüştü.

Florya'daki tesislerin 2 katı büyüklüğünde olacak yeni arazide Galatasaray futbol takımlarının (altyapı dahil) kullanımı için 8 adet futbol sahası yaptırılacak. A takımın yanı sıra akademi takımlarının da kullanacağı tesislerin inşaat sürecinin Nisan - Mayıs aylarında başlaması ve tüm kompleksin 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Galatasaray'ın yeni mabedinde ayrıca kulüp üyelerinin de yararlanacağı sosyal alanların olması bekleniyor. Başkan Dursun Özbek'in bu konuyla ilgili olarak hafta sonu yapılacak Genel Kurul'da üyelere müjdeyi vermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0