Geleceğin Galatasaray'ı bildiri yayınladı..

Geçtiğimiz günlerde Ali Güvenç Kiraz, Mehmet Yasin Çakmak ve Naci Cansun önderliğinde başlayan ve düzenlenen lansmanla basına tanıtılan Geleceğin Galatasaray'ı projesinin mensupları, yarın gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul öncesinde bir bildiri yayınladı.

Sevgili Galatasaraylılar; "Geleceğin Galatasaray'ı" ekibi olarak duyurumuzdur; bu projenin ortaya çıkma sebebi olan mevcut yönetim icraatlerinin yanlışlığı, ve bu yanlışların düzelmesi bir yana, zamanla artarak ilerlemesi, taraftara söylenenler ile yapılanlar arasındaki uçurumların olması ve gelinen noktanın Galatasaray'ın tarihine ve geleceğine asla yakışmayacak bir tutumla, inatla sürdüğü göz önünde bulundurularak bizler mevcut yönetimi hem mali hem de idari olarak ibra etmeyeceğimizi öncelikle değerli taraftarımızla sonra tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz! Yarın, Geleceğin Galatasaray'ını düşünen tüm Galatasaray Üyeleri gibi bu kötü gidişe dur diyeceğiz, Bizler, Galatasaray taraftarının ve Galatasaray markasının gücüne inanıyoruz! Bu güçleri bir araya getirmek için çalışmalarımız devam ediyor, saygılarımızla.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0