Marina Maljkovic: En son şey bahane bulmak..

Eurocup Women'da namağlup devam eden ve yarı final vizesi için Good Angels Kosice ile karşılaşacak olan Galatasaray kadın basketbol takımı baş antrenörü Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu. Kariyeri boyunca bahanelerinin arkasına sığınmaktan nefret ettiğini belirten Sırp çalıştırıcı, takım halinde mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini dile getirirken Cuma günü rövanş karşılaşmasında Abdi İpekçi Arena'nın dolu olmasını temenni etti. Marina Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Kariyerim boyunca en son yaptığım şey bahane bulmak. Oyuncularıma da bunu öğretiyorum. Koç olarak hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmadım. Çalışmayı ve kazanmayı seviyorum. Fakat Galatasaray'ın ne kadar büyük bir isim olduğunu; nereden başladığımızı ve ne kadar zor olduğunu unutuyoruz. Bu nedenle bulunduğumuz konumdan mutluyum. İyi sonuçlar aldık. En iyi performansımızı gösterip daha da ileriye gitmeliyiz.

Rakibimiz burada tamamen farklı bir oyun ortaya koyuyor. İç sahada bütün maçlarını kazandılar. Bu küçük salonda kaybetmiyorlar. Sıcak bir ortam var. Zor bir atmosfer olacak. Oyuncularımın savaşçı ve çalışkan olup olmadığı, bu tip atmosferlerde oynayıp oynayamayacaklarını göreceğiz.İki takım da aynı durumda aslında. Kadın basketbolu konusunda bir geleneğe sahipler. Bu sezon aynı hikayeyi yaşıyoruz. Eurocup'ta oynamak durumdayız. Yıllarca Euroleague'de karşılıklı oynadık. Bu nedenle de ilginç bir eşleşme olacak. Hangi takımın daha iyi olduğunu göreceğiz.

Galatasaray taraftarının burada büyük baskı altında oynayacağımızı bilmeleri gerekiyor. Salon dolu olacak. Abdi İpekçi'den farklı bir salon.. Zor bir maç olacak. Cuma günü her şey karara bağlanacak. Sezon boyu taraftarımızın bizle beraber olduğu maçları kazandık. Taraftarımızın Abdi İpekçi'yi ellerinden geldiğince dolduracaklarını biliyorum. Genç oyuncularla büyük değişime girdiğimizin farkında olarak takımın önemiyle beraber bizimle olacaklardır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0