Şampiyonluk yolunda takımını yalnız bırakma!

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, bu sene mücadele ettiği CEV Cup'ta turları birer birer geçip yarı finale kadar geldi. Bu aşamaya kadar karşılaştığımız takımlara rahat diş geçirebilsek de yarı finalde rakip Rusya'nın önemli oyunculara sahip takımı Dinamo Kazan. Mücadele 28 Mart Salı günü yani yarın, saat 19:00'da Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak. Takımımız sonuna kadar mücadele etmeye hazır, fakat bizden istedikleri tek bir şey var; destek!

Ligin normal ayağını 4. tamamlayıp Playoff'larda 5. Bursa Belediyesi ile eşleşen takımımız Avrupa'da da turları bir bir geçmiş, en son çeyrek finalde Lodz'u eleyerek yarı finale çıkmıştı. Daha önce bu kupada iki kez final oynayan takımımız birinde 5 sezon önce Yamamay'a kaybederken diğerinde ise geçen sezon yine bir Rus takımı Dinamo Krasnodar'a kaybetmişti.

CEV Cup'ta final dahil etapların deplasmanlı iki maç üzerinden oynandığını belirtelim. Kazan ile yarın ilk maçımıza Burhan Felek'te çıkacakken, deplasman maçını ise 2 Nisan Pazar günü TSİ 18:00'de Rusya'da oynayacağız.

Bu sezon bu kupayı müzesine götürmekte oldukça kararlı olan takımımızın taraftarından tek bir ricası var; o da tam destek! Futbol ve basketbol takımlarımızın çok iyi gitmediğini; ayrıca takımımızın şu an Avrupa Kupası kazanma ihtimali olan tek branşımız olduğunu düşünürsek bu maça olan ilginin daha fazla olmaması için herhangi bir sebep yok. 3 büyük branşımızda Avrupa Kupası eksik olan sadece voleybol kaldı, o sene bu sene olabilir. Haydi, "Şampiyonluk yolunda takımımızı yalnız bırakma!"

Galatasaray - Dinamo Kazan
Tarih: 28 Mart Salı, 19:00
Yer : Burhan Felek Spor Salonu - Altunizade
Yayın: TRT Spor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0