Sultanlar Ligi | Play-Off'ta rakibimiz belli oldu..

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Vestel Venus Sultanlar Ligi normal sezonunu dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, play-off çeyrek finalde beşinci sıradaki Bursa Büyükşehir Belediyesi ile eşleşti. Galatasaray, çeyrek final ilk maçını 5 Nisan 2017 Çarşamba günü deplasmanda oynayacak. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Play-off çeyrek final ikinci karşılaşması ise 7 Nisan 2017 Cuma günü saat 19.00’da Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak.

İki maç sonunda puanı yüksek olan takım yarı finale yükselecek. Puan eşitliğinde ise ikinci maçtan hemen sonra altın set oynanacak. Altın seti kazanan ekip, yarı finale çıkacak. Kaybeden takım ise 5/8 etabında mücadele edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0